Saznajte tko smo i zašto smo dobri u svom poslu

Upoznajte se s našim pristupom i odaberite kvalitetnu uslugu

  • Iskustvo

    Rad s klijentima iz različitih područja omogućio nam je raznoliko i specifično iskustvo koje podiže kvalitetu naše usluge.
  • Znanje

    Obrazovanje našeg tima i kontinuirano ulaganje u znanje omogućuje da naša usluga bude pouzdana, kvalitetna i u skladu s važećim propisima.
  • Pristup

    Prepoznavši zahtjeve klijenata i tržišta, nudimo kvalitetnu uslugu u kratkom roku i u skladu sa zakonom.

Realisti

Realist za nekretnine su Centar Akcija d.o.o., društvo specijalizirano za procjene i konzalting nekretnina i njegovi zaposlenici – arhitekt, inženjeri građevinarstva i pravnica, koji svi vrijedno rade s ciljem da u što kraćem roku isporuče kvalitetnu, pouzdanu i realnu uslugu.
Svaki dio procesa rada je nadziran i pristupa mu se s jednakom pažnjom, s ciljem da konačna usluga uvijek bude kvalitetna.
Važno nam je da tržište nekretnina bude sigurno i transparentno i tome pridonosimo svojim radom koji se temelji na iskustvu, znanju i nepristranosti.

Tomislav Perković

Tomislav je arhitekt, direktor Centar Akcija, ovlašteni sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina i realan procjenitelj.

U svom dugogodišnjem iskustvu bavio se raznim poslovima vezanim uz nekretnine kao što su projektiranje, nadzor građenja, urbanističko planiranje, procjene tržišne vrijednosti nekretnina, financijski nadzor, konzalting, istraživanje i analiza tržišta i razvoj projekata što ga danas čini viskokvalificiranim stručnjakom i specijalistom za nekretnine.

Stručnjak je za održivu gradnju (Green Building Professional) i nositelj je licence MRICS ( Memeber of Royal Institution of Chartered Surveyors).

Pregledajte više

Naš tim stručnjaka brzo odgovara na potrebe klijenata i isporučuje uslugu koja je prilagođena individualnim zahtjevima, a u skladu s važećim propisima.

Imate pitanje za naš tim?