REALISTI: Centar Akcija i Tomislav Perković

Realisti su Centar Akcija d.o.o. i Tomislav Perković  – procjenitelji i savjetnici za nekretnine.


Tomislav Perković
je rođen 16.5.1973. u Sisku gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je 1999. godine na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu čime je stekao zvanje diplomiranog inženjera arhitekture. Prva radna iskustva stekao je u projektnom uredu u kojem je radio na poslovima projektiranja i nadzora građenja. Nakon toga se zaposlio u Uredu državne uprave za izdavanje lokacijskih i građevinskih dozvola te kasnije radio na poslovima urbanističkog planiranja.
U društvu Zagreb nekretnine (Zane) d.o.o. radio je od 2002. do 2008. godine na poslovima procjena tržišne vrijednosti nekretnina te na poslovima financijskog nadzora i konzaltinga.
Od 2008. do 2014. godine radio je kao voditelj odjela istraživanja i analize tržišta i voditelj razvoja projekata za nekretninski fond norveških investitora. Imenovan je stalnim sudskim vještakom za graditeljstvo i procjenu nekretnina pri Županijskom sudu u Zagrebu od 2007. godine.

Početkom 2014. godine zaposlio se u društvu Centar Akcija d.o.o., čiji je osnivač i direktor. Do tada je već izradio zavidnu količinu procjena vrijednosti nekretnine i gotovo svaki put je od strane klijenta bio zamoljen da mu kaže koliko ta njegova nekretnina, realno, vrijedi. Tako je došao na ideju da će vlastiti posao razvijati pod imenom Realist za nekretnine. To je u skladu i s njegovim stavom da su realne vrijednosti te koje stvaraju sigurnost i transparentnost na tržištu nekretnina.
Tomislav za sebe često kaže da je kao Čopićev Ježurka Ježić: Vještak i majstor u poslu svom, radi i čuva rođeni dom. Vjeruje u to da se znanje isplati pa se nastavlja educirati i u četrdesetima: nedavno je položio ispit na Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) pa je sada član tog prestižnog međunarodnog udruženja procjenitelja.

Kako bi se posao odradio u roku, a da ne izgubi na kvaliteti i kako bi Tomislav ostao što realniji, pod njegovim mentorstvom su ostali Realisti – zaposlenici Centra Akcija: Lovro, Matej, Slobodan i Romina  koji sudjeluju u očevidu nekretnina, pripremi i izradi procjena i Nastja koja osim što brine o svakom dijelu procesa rada, pomaže i s pravnim savjetima. Tu su i vanjski suradnici koji pomažu da Realisti pokriju područje cijele Hrvatske.

Realisti uče, usavršavaju se, razvijaju se polako, ne žele preskočiti niti jednu fazu razvoja. Trude se ostati realni, ali istovremeno maštaju kako će ostvariti sve ideje koja im padnu napamet.

Ako vas zanima koliko vrijedi vaša nekretnina ili trebate neku drugu uslugu vezanu uz nekretnine, zatražite ponudu ovdje.
Dobit ćete realnu, profesionalnu uslugu prilagođenu vašem zahtjevu.

Vaši RealisTi