Koliko moja nekretnina realno vrijedi?

„ Molim te, reci mi, koliko to realno vrijedi?“

Pitanje je koje Tomislavu Perkoviću, u ovih dvadeset godina koliko se bavi procjenom vrijednosti nekretnina, najčešće postavljaju.

Tomislav Perković je osnivač i direktor Centar Akcija d.o.o., društva specijaliziranog za procjene i konzalting nekretnina.

Kada je osnivao firmu, Tomislav je imao ideju objediniti sve akcijske prodaje na jednom mjestu zbog čega se odlučio za ime firme Centar Akcija d.o.o.

Nakon što je odustao od te prvotne poslovne ideje i odlučio kapitalizirati stečeno znanje i iskustvo na području procjena i konzaltinga nekretnina kroz svoju firmu, shvatio je da postojeće ime ne komunicira dovoljno jasno čime se bavi.

Razmišljajući o imenu pod kojim bi dalje poslovao, vođen pitanjem s početka, Tomislavu je shvatio da ime RealisT za nekretnine objedinjuje i njegovu poslovnu i životnu filozofiju: on sam je realist, onaj koji životnu stvarnost prihvaća onakvom kakva jest, bez uljepšavanja i idealiziranja, a budući da kao procjenitelj nekretnine nije ni na strani prodaje ni na strani kupnje, njegov zadatak i jest uvijek reći koliko neka nekretnina realno vrijedi.

Također, ime Realist podsjeća na englesku riječ za nekretnine – real estate.

Tako je nastao RealisT za nekretnine, zaštitni znak pod kojim Centar Akcija d.o.o. posluje na području procjene i konzaltinga nekretnina.

Osim Tomislava, Realist za nekretnine čine i ostali zaposlenici – inženjeri građevinarstva i pravnica, koji vrijedno rade s ciljem da u što kraćem roku isporuče kvalitetnu, pouzdanu i realnu uslugu.

Realisti procjenjuju vrijednost nekretnina na način da primijenjuju propisanu metodologiju i na temelju stvarno ostvarenih kupoprodajnih cijena u zadnje četiri godine kažu koliko one – realno vrijede.

Vjeruju da samo realne vrijednosti mogu stvoriti sigurnost i transparentnost na tržištu nekretnina, čemu pridonose svojim radom koji se temelji na iskustvu, znanju i nepristranosti.

Ako želite saznati koliko vaša nekretnina realno vrijedi, ponudu zatražite ovdje.

Vaši RealisTi


Procjenjujemo sve vrste nekretnina, u svim fazama dovršenosti.

Uslugu pružamo i fizičkim i pravnim osobama, prema njihovim individualnim potrebama, a u skladu s važećim propisima i pravilima struke.